Aandacht voor opvoeden in gezin en kindercentrum
Header

Maatwerk

Opvoeden is maatwerk.

Opvoeders zijn unieke persoonlijkheden en kinderen zijn dat ook; dat vraagt om afstemming. Die benadering zie je terug in de bijeenkomsten. Altijd interactief want vragen die leven bij deelnemers zijn uitgangspunt om de theorie te verhelderen.

Nieuwsgierig?

Voor mensen die eerst meer willen weten zijn er workshops aan huis. Meer hierover op de ‘Wat Wanneer Hoe’ pagina.

Training op maat

Naast de gebruikelijke training van tien bijeenkomsten behoort een training op maat ook tot de mogelijkheden. Er kan een verkort traject worden samengesteld waarbij de klant bepaald waar de accenten liggen en/of het programma wordt afgestemd op een bepaalde doelgroep.

Opfris-workshop

Voor gecertificeerde cursisten organiseert OmdatjijhetBent-Trainingen   terugblik- bijeenkomsten. Uitwisseling van ervaringen aan de hand van theorie, reflecteren en oefenen.

Coaching aan huis

Gecertificeerde cursisten worden op verzoek thuis ge-coached. Dit als extra ondersteuning om de vaardigheden nog beter onder de knie te krijgen. In verband met belangenverstrengeling geldt dit helaas niet voor ouders die tegelijkertijd klant zijn bij Stichting Kinderopvang Den Helder – Texel.  Offerte op aanvraag.

Thema-avond voor school, buurthuis of kindercentrum.

Specifieke aspecten uit het GORDON® model op een aansprekende manier belicht, bijvoorbeeld voor een bepaalde doelgroep of een specifiek onderwerp (bv. slecht-nieuwsgesprekken, ruzies tussen kinderen, bijtgedrag bij dreumessen). In overleg worden de inhoud en tijdspad bepaald. 

Ouder-avond

Bestaande uit een power point-presentatie ‘Opvoeden is een vak’ met antwoorden op de vragen ‘wie was Thomas Gordon en wat houdt de methode in’,  gespreksvragen en oefenen met vaardigheden voor subgroepjes en tot slot; gelegenheid om vragen te stellen.

Wensen of vragen? 

Ik denk graag met je mee dus stel gerust je vragen.

Contact opnemen kan via de gegevens op de Contact-pagina.