Aandacht voor opvoeden in gezin en kindercentrum
Header

Wat Wanneer Hoe

Prijzen

Workshop aan huis;  Als gastvrouw/ heer betaal je geen bijdrage. Je nodigt wat bekenden uit en je zorgt voor koffie, thee en zitplaatsen in je eigen huiskamer.  De gasten betalen ieder € 20,00 aan de trainer, reiskosten worden doorberekend. Voor meer informatie scroll je naar beneden.

GORDON® Training  voor (groot-/gast-) ouders en verzorgers; € 225,- per persoon inclusief cursuspakket. Wanneer een (echt)paar samen inschrijft is de prijs voor twee personen € 400,- . Het cursuspakket kan dan samen worden gebruikt. Voor meer informatie scroll je naar beneden.

GORDON® Training in-compagnie voor organisaties; € 250,- per persoon inclusief cursuspakket. Buiten Den Helder worden ook reiskosten berekend. Meubilair en twee flapover-standaards worden vooraf door de opdrachtgever in de ruimte klaargezet, in overleg met de trainer.  De training is BKK gesubsidieerd.

Ouderavond; richtprijs € 250,-  afhankelijk van de inhoud van de avond. Meubilair en twee flapover-standaards  worden vooraf door de opdrachtgever klaargezet in overleg met de trainer.  Buiten Den Helder worden ook reiskosten berekend.

Workshop aan huis

Je bent geïnteresseerd en wilt er meer van weten? Dan is misschien een workshop aan huis iets voor jou. Je hebt misschien wel eens van het tupperware concept gehoord? OmdatjijhetBent-Trainingen verzorgt  vrijblijvend een workshop voor jou en je vrienden in je woonkamer. Jij bent de gastvrouw/ heer  en nodigt minimaal vier vrienden en/of kennissen uit. Ik breng mijn trainingskoffer en flapover mee en zo verduidelijk ik de GORDON® methode aan de hand van jullie vragen. Na de workshop gaan jouw gasten naar huis met praktische handvatten voor de door hen ingebrachte opvoedsituaties en jij hebt meer inzicht in wat de training  jou eventueel te bieden heeft. Een workshop aan huis duurt van 20.00 uur tot 22.00 uur.

Start training

De GORDON® Training “Effectief omgaan met kinderen” start  ieder voor- en najaar en bestaat uit 10 avonden van 19.30 uur tot 22.00 uur. Planning met data op aanvraag.

Een GORDON® Training bestaat bij de meeste trainers uit 8 bijeenkomsten. Het is echter mijn ervaring dat deelnemers behoefte hebben aan aanvullende informatie vanuit de HBR@ Training. Visie en handvatten sluiten immers op elkaar aan. Bovendien is het fijn als er wat vaker en langer geoefend kan worden. Vandaar tien bijeenkomsten in plaats van de gebruikelijke acht. Mocht je onverhoopt een bijeenkomst moeten missen, pak je de draad gemakkelijker weer op.

Tip: De ervaring leert dat er HBO- opleidingen zijn die aan hun studenten extra studiepunten toekennen voor het volgen van een GORDON® Training.

Inschrijving

–  je neemt per telefoon of email contact op met OmdatjijhetBent-Trainingen

– je ontvangt het inschrijfformulier met afspraken t.a.v. annulering en betaling en een overzicht van geplande data

– je vult het inschrijf formulier in om het vervolgens retour te zenden aan info@omdatjijhetbent.nl

– de volgorde van inschrijving bepaalt de reservering van een plaats in de groep

Maatwerk

Voor geïnteresseerden met een specifieke vraag (kindercentra, buurthuizen, speeltuinwerk, blijf van mijn lijf etc.) past OmdatjijhetBent-Trainingen het aanbod graag aan op de vraag. Meer informatie over diverse mogelijkheden  vindt u op de Maatwerk-pagina.